VGDesign

Arkitektonisk betong
og rust effekt

Arkitektonisk betong

Arkitektonisk betong har blitt et stadig mer populært materiale for å bygge moderne, lekre og stilrene overflater som passer inn i den skandinaviske, minimalistiske livsstilen. Tidligere har betong stort sett blitt brukt i fundament, rammeverk og grunnmur, eller til og med i gulv, men med det siste innen betongteknologi og moderne design kan du fremheve betongens dekorative og moderne fasong, tekstur og farge i eget hjem. Fordi arkitektonisk betong også er meget holdbart er dette en bærekraftig metode for å sette et moderne og dekorativt preg på hjemmet.

screencapture-evolveacquisition-2022-11-03-23_53_37

Kombinert med rusteffekt

Mulighetene for arkitektonisk betong og kombinasjoner med andre stiler er også noe som gjør dette til et meget allsidig produkt, enten du vil ha et toppmoderne bad, eller kanskje gi hjemmet et mer rustikk utseende med påført rusteffekt. Gi hjemmet et moderne, industrielt preg med metalleffekt og rusteffekt, som lett kan kombineres med arkitektonisk betong for ulike intensiteter, stiler og stemninger. Den urbane stilen er kommet for å bli, og enten du skal dekorere hjem eller få nabolagets guleste garasje, er dette uten tvil en stil du vil elske.

Vi har produkter og teknolog for alle typer rom, enten du ønsker et trendsettende baderom, eller vil gjøre stue og kjøkken til et fristed med industrielt design og spennende nyanser.

Det er avgjørende at det benyttes profesjonelle fagfolk når man skal bygge med arkitektonisk betong, spesielt dersom rusteffekt er involvert i arbeidet. Dette er fordi materialene må legges riktig – og feil kan i verste fall bety at veggen hverken blir fin eller praktisk i hverdagen.

Vi leverer alle tjenester innen arkitektonisk betong og rusteffekt, tilpasset dine behov for ønsker. Vår lidenskap for betong som et dekorativt element kommer av årelang erfaring, og selv om trenden er relativt ny er vi overbevist om at den har kommet for å bli. Betong og rust er nemlig naturens egne farger – og kombinert med detaljer i hjemmet eller på kontoret kan du skape unike miljøer som imponerer alle.

Galleri