VGDesign

Aqualamine Membran

Med Aqualamine kan du dekke din terrasse, takterrasse eller balkong med et synlig vanntett lag som ser både moderne og trendsettende ut, helt uten bruk av kostbare fliser eller andre gulvbelegg på toppen.

Renovering av linoleum og vinyl

Aqualamine skaper en sterk og kontinuerlig overflate som har en rekke eksepsjonelle, tekniske fordeler:

Aqualamine er vanntett, samtidig som det puster. Dette forebygger vannskader, mugg og råte, men holder alt vannet der det hører hjemme: på utsiden.

Samtidig er materialet designet slik at det ikke blir glatt, og det passer derfor perfekt der overflaten må være vanntett samtidig som den skal kunne brukes. Dette egner seg spesielt godt på takterrasser, balkonger og overbygg med gulv, men også som membran innendørs for en helt unik stil på gulvet.

Meget motstandsdyktig

Brukes Aqualamine utendørs er det også godt å vite at materialet er meget motstandsdyktig mot UV-stråler, og dermed ikke tar skade av å bli utsatt for sollys over mange år. Det blir heller ikke gult og er så motstandsdyktig at det krever minimalt med vedlikehold for å ikke falme.

15 finisher og stiler

Aqualamine kommer i hele 15 forskjellige finisher, men vi kan også tilpasse produktene på skreddersøm for større prosjekter. Dermed er Aqualamine det perfekte membranmaterialet for nordiske klima, der vær, vind, snø og sol veksler gjennom året.

Enten du ønsker en røff, steinlignende overflate som minner om varmgrå granitt, varm terakotta, marmoreffekt eller behagelig kremfarget sand – det flotte farge- og stilutvalget gjør ikke bare Aqualamine til et holdbart, miljøvennlig og praktisk underlag med innebygd membran, men også til et lekkert og stilrent valg som lar deg tilpasse utseende på flatene helt uten bruk av fliser, belegg eller platting.

Ta kontakt

Vi har lang erfaring med legging av Aqualamine membran og vet hva som skal til for å gjøre overflater vanntette. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat, så kommer vi med våre anbefalinger, uansett hvor lite eller stort prosjektet er.

Galleri