VGDesign

Mikrosement

Gjør badet nytt med mikrosement. Gi rommene dine et skikkelig ansiktsløft med mikrosement. Med mikrosement kan du skape slitesterke, vakre og moteriktige overflater som er både fuktbestandig og ikke-absorberende. Derfor passer mikrosement like godt på baderom som kjøkken, på gutterommet eller i stua.

Materialet er meget godt egnet for både gulv, benkplater, vegg og til og med våtrom, takket være sine fuktbestandige egenskaper. Mange velger å legge mikrosement selv, men dette innebærer risiko da materialet krever spesialkompetanse dersom det skal brukes på visse områder, slik som på badet. Vi utfører mikrosementprosjekter, uansett størrelse og kompleksitet, slik at resultatet varer lenger og ser bedre ut. Vi kan også hjelpe deg med å utføre prosjekter med mikrosement selv, og kommer gjerne med råd og produkter tilpasset dine behov. Vi er spesialister på mikrosement og er en ledende aktør innen feltet. Derfor kan vi skape lekre betongoverflater, mikrosemetoverflater og designe ditt hjem i en rekke forskjellige stiler, nyanser og farger.

Mikrosement på baderom

Mikrosement på baderom har blitt stadig mer populært, og det er ikke uten grunn. Her kan man enkelt fornye og pusse opp badet, slik at det får en helt ny stil – uten å skifte ut membran, vegger og gulv. Vi kan derfor legge mikrosement på eksisterende våtromsplater og fliser. Dette gjør mikrosement til et meget kostnadseffektivt valg når du skal pusse opp badet, samtidig som det gir en fuktbestandig og holdbar overflate med et lekkert, moderne utseende.

Mikrosement som kjøkkenbenk

 

Mikrosement kan også brukes på andre overflater. Visste du for eksempel at det kan legges på kjøkkenbenk for å gi kjøkkenet ditt en helt unik og spennende, moderne stil?

Mikrosement i hjemmet

Mikrosement egner seg også godt på andre overflater, og kan derfor brukes til å skape en industriell og moderne stil i alle rom du ønsker det. Det kan også brukes på gulvet – for en komplett og stilren overflate.

Har du en gammel peis du vil pusse opp? Vi kan gjøre den om til en moderne og minimalistisk peis med industrielt preg ved hjelp av mikrosement – og dette viser vel virkelig hvor allsidig dette materialet er. Det kan også brukes til dekor, eller til og med til å gi møbler et helt unikt uttrykk.

Ta kontakt i dag for et godt og uforpliktende tilbud, så kommer vi på befaring og gir deg våre anbefalinger, basert på årelang erfaring.

Galleri