VGDesign

OM OSS

V&G er en familiebedrift som opererer i et område som strekker seg nord til Narvik og sør til Trosmø, litt inn i Lofoten.

Bedriten består av fagmenn med lang bransjeerfaring som er sertifisert innen:

Mikrosement

Vi er alltid stolte av sluttresultatet vi leverer og kundene blir aldri misfornøyd. Kundens tilfredshet er vårt høyeste priorytet. Det gis garanti på alle våre tjenester. Produkter vi bruker er av høyeste kvalitet og de er blitt utvalgt under vår lang reise til ditt vi er nå – vi er spesialister på mikrosement og all slags gulvbelegg.

Ved å bestille oss, bestiller du ikke bare en dyktig håndverker, men også en kunstner som skal overføre dine forventninger og fantasier over på baderoms vegg eller gulv.
Ta kontakt i dag for å avtale en uforpliktende befaring.

Arkitektonisk betong og rusteffekt

Kunder om oss

Meget bra fornøyd med microsement , mengde fantastiske muligheter det er bare fantasien som setter grenser . Anbefaler på det sterkeste.

PETTER
PETTER

Zibi har gjort hele jobben i min kjeller med avretting av gulv, flislegging samt lagt mikro sement på badet. Zibi er svært punktlig, effektiv og forklarer godt arbeidet han gjør. Jeg er meget fornøyd og anbefaler han på det sterkeste! Han skal også gjøre mer arbeid i neste etasje.

TRYGVE
TRYGVE

Eg vil sterkt annbefale flislegginga til Zibi , han e både effektiv og flink 🤗 Et pent arbeid 🤗

HEGE
HEGE

Tusen takk for perfekt utført arbeid med tanke på fliselegging og mikrosement, god service , kommer til avtalt tid , med godt humør, og høy effektivitet

facebook
Tor-Otto Helveg

Takk for flott jobb på badet mitt med fliser og mikrosement

Remi Angell
Remi Angell

Om du vurdere mikrosement, se her😍 Zibi lage di fineste bad😍 Han e utrulig flink, gjør et fantastisk arbeid😀

Ida Lorentsen
Ida Lorentsen

  Certyfikat

  Rusteffekt

  Mikrosement

  Gjør badet nytt med mikrosement | V&G Design AS

  Gulvbelegg fra Aqualamine

  Renovering av gulvbelegg