VGDesign

Renovering av bad

Får du hodepine av å tenke om å renovere bad?

Du får et ferdig nytt baderom inkludert alle arbeider med rørlegger, fliselegger, snekker, maler og elektriker. Vi gir deg en fast pris på det nye badet. Vi jobber effektivt og bruker normalt 15 virkedager fra oppstartsdagen til badet er ferdig.

Vi tar oss av renovering og oppussing av bad fra A – Å, inkludert rørlegger, flislegger, snekker, elektriker og maler, alt til en trygg og forutsigbar fastpris. Vi kan også levere unike baderomsstiler med mikrosement, betong og spennende stiler. Vi er effektive, har all kunnskapen samlet under ett tak og har et høyt fokus på at du som kunde skal føle deg trygg gjennom hele prosessen. Å pusse opp badet trenger ikke å være stressende. La oss gjøre opplevelsen spennende og enkel.

Alt innen renovering og oppussing av bad:

Vi gjør renovering av bad enklere

Vi vet at oppussing kan være stressende for deg som kunde. Fagfolk skal kontaktes, fagfolk dukker ikke opp, fagfolk gjør feil på grunn av dårlig planlegging og kommunikasjon, og prosjekter går over budsjett og avtalt tidsramme. Derfor har vi samlet alle fagfolk under ett tak, slik at du slipper å bekymre deg for alt dette. Med én felles koordinator og grundig planlegging, sparer du deg for forsinkelser, budsjettsprekk og frustrasjon. Enklere kan det ikke bli.

Vi kan også tilby konstruksjon av helt nytt bad, enten det er i nybygg eller eksisterende bolig. Vi tar oss av alt, og vi gjør det til avtalt pris, enten du trenger et helt nytt røranlegg med ny dusj, wc og vask, eller bare ønsker å friske opp stilen på badet ditt med mikrosement og moderne detaljer.

Vi vet at kvalitet på planlegging, materialer og utført arbeid er avgjørende for at våtrom skal vare lenge. Vi benytter kun våtromsgodkjente membraner av høyeste kvalitet, og har lang kompetanse på alle typer våtrom. Arbeidet avslutted med grundig dokumentasjon på alt det utførte arbeidet, samt sluttvask slik at ditt nye bad står skinnende rent og klart til bruk når vi er ferdige.