VGDesign

Renovering
av gulvbelegg

Vi renoverer gulvbelegg av alle typer, for et moderne, holdbart og miljøvennlig resultat som varer i årevis. Vi har spesialisert oss på renovering av belegg av lineoleum og vinyl, og enten det er snakk om å vedlikeholde og reparere et eldre belegg, eller legge et flunkende nytt, blir resultatene gode når du velger oss. Vi vil alltid fokusere på de beste resultatene. Derfor ønsker vi alltid å inspisere gulvflaten først, slik at vi kan komme med konkrete anbefalinger, tilpasset ditt behov.

Renovering av linoleum og vinyl

Det er store forskjeller mellom ulike gulvtyper, og selv om mange tror at linoleum og vinyl-gulv er det samme, er dette langt fra tilfellet. Linoleum er laget av naturlige råstoffer, der linolje er en hovedingrediens, sammen med harpiks, kalkstein, miljøvennlige fargepigmenter og tremel. Dette gir et naturlig, ofte marmorert design på gulvet. Vinylbelegg er på sin side et plastmateriale laget av PVC, dekket med et dekorsjikt som gjerne brukes for å etterligne tre, stein eller fliser.

Fra hjemmet til store offentlige prosjekter

Spesielt i offentlige bygninger, kontorer, skoler og sykehus, er linoleum et førstevalg på grunn gulvets slitesterke egenskaper. Likevel kan gulvet bli nedslitt med tiden. Vi kan både vedlikeholde og bytte ut linoleumsgulv, med resultater som varer i mange år fremover og som krever minimalt med vedlikehold.

Vi tar oss selvsagt også av vinylgulv som trenger vedlikehold eller utskiftning, enten det er i hjemmet, på kontoret eller større prosjekter for det offentlige.

Ta kontakt

Vi har lang erfaring med renovering av gulvbelegg og står klare til å inspisere ditt gulv. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om renovering av belegg, så finner vi sammen frem til en løsning som fungerer godt – enten det er et lite vaskerom eller en lang korridor.

Galleri